Dentnext Dentnext

DentnextAhol a tökéletes fogak születnek

A Dentnext nagy hangsúlyt fektet a professzionális fogászati ellátáshoz elengedhetetlen szakmai és személyi háttér megteremtésére.

Cégünket a pályán eltöltött több mint 15 éves gyakorlatunk és tapasztalatunk alapján építettük fel. A legmodernebb technikai háttérrel rendelkező fogtechnikai laboratóriumunk biztosítja a partnereink teljes körű kiszolgálását.
Munkánk során a fogorvos, a fogtechnikus és a páciens szoros együttműködését elengedhetetlennek tartjuk.
A fogorvos és a fogtechnikus munkája csapatmunka, amely azt is jelenti, hogy mind a két félnek a magas minőség eléréséhez szem előtt kell tartania a szakmai követelményeket.

Mi a partnereinknek rendkívül kedvező áron kiváló minőségű munkát kínálunk. Ennek viszont alapfeltétele, hogy a hozzánk érkező lenyomatok is értékelhetőek legyenek, különben lehetetlenné válik gazdaságosan minőségi munkát végezni. Tehát nem megfelelő preparációra és lenyomatra semmilyen technológiával sem lehet kifogástalan munkát készíteni.

Technológiánk a gyakorlatban

Loading the player...

Dentnext MérföldkövekTörténetünk a kezdetektől napjainkig

1997 - Megalakultunk

Célunk akkor az volt, hogy a fogászatról egy merőben új és pozitív benyomást keltsünk.

2001-ben kibővítettük fogtechnikai részlegünket

A legkorszerűbb anyagok használatával, maximális precizitás mellett is elérhető áron tudunk csúcsminőséget nyújtani.

2009 - A CAD/CAM technológia napi gyakorlat

2009-től használjuk a CAD/CAM technológiát a napi gyakorlatban, majd érzékelve az ezen a téren tapasztalható rohamos fejlődést, a még precízebb munka érdekében a következő években tovább fejlődünk....

2009-től használjuk a CAD/CAM technológiát a napi gyakorlatban, majd érzékelve az ezen a téren tapasztalható rohamos fejlődést, a még precízebb munka érdekében a következő években tovább fejlődünk.

2011

A rögzített fogpótlásokat számítógépes tervezéssel, gépi marás útján cirkónium-dioxidból állítjuk elő.Pácienseink számára rövid idő alatt, akár különleges, egyedi igényeket is figyelembe véve...

A rögzített fogpótlásokat számítógépes tervezéssel, gépi marás útján cirkónium-dioxidból állítjuk elő.
Pácienseink számára rövid idő alatt, akár különleges, egyedi igényeket is figyelembe véve készítjük el a minőségi fogpótlásokat.

2012-ben részt vettünk a minőségi fogászati betegellátást és a tudományt összekapcsoló koppenhágai EAO-n

Folyamatos szakmai továbbképzéseken való részvétellel igyekszünk az állandóan megújuló trendeket követni és a megszerzett ismereteket átültetni a mindennapok gyakorlatába.