Technológia Technológia

Magas szintű technológia a fogtechnikában

Teljes körű kiszolgálás a fogászati CAD/CAM és CNC technológia terén. Az ipar által használt CNC marógépek közül a fogászati munkák minőségi megmunkálásában élen járó DMG Sauer német cég Ultrasonic, valamint a Roland DWX-50 5-tengelyes marógépet használjuk.

Az ipari csúcstechnológia több évtizedes tapasztalatának gyümölcse a fogtechnika szolgálatában.

Az idő mindenkinek pénz, a növekvő igényt a kiváló minőségre a fogtechnika területén a német Ultrasonic gép egyedülálló precizitása és gyorsasága biztosítja.

A Dentnext nagy hangsúly fektet a felhasznált anyagok és megmunkáló eszközök minőségére: több száz tesztmunka elkészítése után méréseink és tapasztalataink alapján választottuk ki a piacon fellelhető legjobb gyártók termékei közül a számunkra, és így a partnereink számára is legkiválóbb minőséget képviselő anyagokat.

Precizitás és Minőség

Partnereink interneten keresztül folyamatosan tájékozódhatnak a megrendelt munkák állapotáról. Munkánkat statisztikák, vélemények támasztják alá a már elkészült megrendeléseinkről.

A hidak, abutmentek, bar rendszerek marását igény szerint elkészítjük. Csúcstechnológiánknak köszönhetően egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

Napi munkánk során folyamatosan felhasználjuk a kutatásaink eredményeit. Tapasztalt szakembereink rendszeres továbbképzéseken bővítik tudásukat, mind a fogászat, mind a CAD/CAM technológia terén.

A tökéletes fog titka: német technológia, egyedülálló precizitás, ellenőrzött minőség. 

Együttműködve a tökéletes munkáért

Mielőtt mellettünk döntene, szeretnénk bizonyítani az elkötelezettségünket és felkészültségünket arra, hogy közös munkával még sikeresebb legyen a vállalkozása. Az általunk kínált termékek magas minőségéről saját szemével is meggyőződhet.

A távolságban végzett munkát nagymértékben megkönnyíti az, hogy gyakorlatilag mindenkinek van digitális fényképezője, sőt a digitális fogszín meghatározó rendszerek is egyre jobban elterjednek. Ezért a partnereinktől, ha lehetséges mindig kérünk egy-két fotót a betegről, és a fogairól is.
Természetesen minden munkához csatolunk minőségi bizonyítványt, melyet az aktuális jogszabályoknak megfelelően állítunk ki.

A pontos munkák feltétele a korrekt lenyomat és az artikulációs viszonyok pontos rögzítése. Az Ön által küldött lenyomatot a szakmai vezetőnk értékeli, s ha megfelelőnek tartja, elkészítjük rá a kívánt pótlást tejes felelősséggel. Ha viszont észlelünk valamilyen pontatlanságot, vagy esetleg bármilyen kérdés felmerül, azonnal felvesszük a rendelőjével a kapcsolatot.